Ga naar de inhoud
Home » Mailchimp

Mailchimp

Mailchimp is een heel fijn programma om onder andere emailadressen te verzamelen op je website of andere social media door het laten inschrijven op je Nieuwsbrief. Met behulp van hetzelfde programma kun je professioneel uitziende nieuwsbrieven maken middels templates voorzien van je eigen branding.

Het programma is gratis te gebruiken tot een maximum van 2.000 subscribers en dat is best wel veel eigenlijk

Het integreren van Mailchimp op je website kan ik voor je verzorgen en is inclusief bij afname van de Website basis extra. Het maken van Nieuwsbrieven kun je heel eenvoudig zelf leren en uitvoeren, uiteraard kan ik je desgewenst op weg helpen.

Newsletter

Een andere mogelijkheid voor Nieuwsbrieven is de plug-in “Newsletter’ die ik kan installeren op je WordPress website. Deze plug-in is inclusief diverse templates om snel een professionele Nieuwsbrief te maken en te versturen naar je abonnees die zich hebben ingeschreven via je website. Je genereert meer verkeer en is een uitstekende marketing tool met diverse functies.

Het integreren van Newsletter op je website kan ik voor je verzorgen en is inclusief bij afname van de Website basis extra. Het maken van Nieuwsbrieven kun je heel eenvoudig zelf leren en uitvoeren, uiteraard kan ik je desgewenst op weg helpen.

Chat openen
Hulp nodig?
Chat met Mart
Kan ik je helpen?
Je gegevens worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor je ze afgeeft. Je gegevens worden niet opgeslagen of zonder je toestemming afgegeven aan derde partijen