Ga naar de inhoud
Home » Website security

Website security

WordPress is het meest gebruikte CMS-systeem en gebaseerd op open source technologie. Niet zo gek dat hackers zich richten op WordPress sites. WordPress kent vele standaard instellingen die vaak niet worden aangepast door website makers.

In mijn Hostingspakketten zit standaard inbegrepen (dus zonder extra kosten);

Website Security Basis (inbegrepen bij afname Website Basis)

  • SSL certificering (versleutelde verbinding van data en verplicht door de EU)
  • Automatische check op gebruik van sterke wachtwoorden
  • Firewall protection
  • Brute Force Protection (massaal inloggen door bots op je website)
  • 2-stap verificatie (een extra veilige schil om in te kunnen loggen met je telefoon)

Website Security Extra (inbegrepen bij Website Extra)

  • Als Website Security Basis en
  • Dagelijkse Malware scans
  • Dagelijkse back up van je website en dBase

Vaak ontstaan beveiligingslekken door gebruik van oude plugins of thema’s die niet tijdig worden geüpdatet. Het downloaden van plug ins kan risicovol zijn en voor je het weet heb je verdachte code op je website draaien. Niet fijn!

Bovenstaande Security maatregelen draaien op mijn Hostingpakketten maar je moet zelf de performance van je website monitoren en de updates bijhouden en tijdig uitvoeren. Je kunt dit zelf doen natuurlijk maar ook uitbesteden door het afnemen van een onderhoudspakket waarin ik de monitoring van je site constant volg en de nodige updates voor je uitvoer.

Heb ik dan een site die niet meer gehacked kan worden?

Het risico is een stuk lager geworden maar helaas kan niemand garanderen dat je site niet gehacked kan worden. Je kunt immers ook zelf op bepaling Spoofing links klikken of je inloggegevens uitlenen en zo de deur openzetten. In de Website Basis Extra zit inbegrepen een dagelijkse back up zodat je bij een hack je site weer kan repareren.

Chat openen
Hulp nodig?
Chat met Mart
Kan ik je helpen?
Je gegevens worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor je ze afgeeft. Je gegevens worden niet opgeslagen of zonder je toestemming afgegeven aan derde partijen